PRIMA PAGINĂ » SPORT » SPECTATORI, NU SUPORTERI – VIDEO

SPECTATORI, NU SUPORTERI – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Doar 35.000 de oameni s-au aflat marți în tribunele Arenei Naționale

Imnul Ligii a răsunat la București din nou, după o pauză de cinci ani, dar pentru prima dată pe Arena Națională. Fanii Stelei nu s-au înghesuit însă să o susțină pe campioană în jocul cu Chelsea. N-au fost mai mult de 35.000 de locuri ocupate în Arenă, adică puțin peste jumătate din capacitate. Debutul ratat al Stelei, la Gelsenkirchen, ploaia și frigul care au pus stăpânire pe România de câteva zile, dar și prețurile mari ale tichetelor au fost principalele cauze pentru care suporterii obișnuiți ai roș-albaștrilor au preferat să rămână acasă. Cei care au ajuns totuși la stadion s-au echipat cu geci groase, căciuli și pelerine, dar au urmărit jocul în liniște, ca la teatru. Chelsea a fost încurajată de fan-cluburile din estul Europei. Suporteri ai londonezilor din Bulgaria și Polonia au făcut deplasarea la București, unde n-au ajuns însă celebrii hooligans.

Atmosfera din stadion a fost departe de ce s-a văzut la optimile din martie, când românii se impuneau cu 1-0 prin golul lui Rusescu. Mulți dintre oamenii din tribune și-au huiduit favoriții pe final de meci, taxându-l în special pe georgianul Georgievski.

 

 

 

Reporter: ionuț marin

Imagine: eduard găiseanu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe