PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Speranța e la… Tribunal – VIDEO

Speranța e la… Tribunal – VIDEO

de admin
11 vizualizări

De aproape doi ani democrat liberalii damboviteni incearca sa scape de cativa consilieri ce, desi au figurat pe listele PDL, au ales ulterior sa voteze alaturi de oponentii politici. Concret, este vorba de reprezentanti Partidei Romilor, de la consiliul local Targoviste si consiliul judetean Dambovita. In ambele consilii, acestia fac diferenta dintre majoritate si opozitie, votul lor fiind decisiv. Cum pana acum nu au avut sorti de izbanda, in revocarea acestora, democrat liberalii asteapa decizia justitiei.
Democrat liberalii damboviteni au prins curaj, se poate spune,dupa ce un tribunal din judetul Dolj a decis ca votul unui consilier, caruia partidul i-a retras sprijinul politic, dar care nu a fost exclus si din consiliul local, este unul ilegal.
In mod concret PDL-ul vrea indepartarea din consiliul local Targoviste a lui Tudorica Raducanu si din consiliul judetean Dambovita a lui Vasile Moise, ambi alesi pe listele PDL dar ca reprezentanti ai Partidei Romilor, ce, ulterior castigarii mandatului, s-au remarcat prin faptul ca au votat mereu alaturi de reprezentatii PSD si niciodata alaturi de reprezentantii PDL.

Redactor: Horia Marin
Imagine: Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe