PRIMA PAGINĂ » Arges » MISIUNE SPECIALĂ A SALVAMONTIȘTILOR

MISIUNE SPECIALĂ A SALVAMONTIȘTILOR

de Mditv
2 vizualizări

Misiune speciala a salvamontistilor argeseni. Acestia au fost chemati sa salveze un caine prins intre stanci. Patrupedul a fost gasit de doi turisti in zona Valea lui Stan. Salvamontistii au reusit sa-l scoata dintre stanci si sa-l duca intr-o zona sigura. Acum catelul are si o familie. A fost adoptat de cel care a anuntat salvamontistii.

Doi turiști aflați în Valea lui Stan au anunțat salvamontiștii, prin serviciul telefonic SALVAMONT, că în canion, între scările 4 și 5, se află un câine care a căzut și nu mai poate ieși dintre stânci. Salvatorii s-au mobilizat și au plecat să îl salveze. Când au ajuns la locul cu pricina, salvamontiștii au hrănit câinele, după care i-au montat hamul de abrupt al lui Helios, câinele de avalanșă al Salvamont Argeș. Apoi l-au luat în spate și l-au dus într-o zonă sigură.

Acum, cățelul are și o familie. Bărbatul care a anunțat salvamontiștii l-a adoptat si l-a numit Stan, nume care provine din denumirea locului unde a fost salvat.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe