PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » STAU CU FRICA-N SÂN – VIDEO

STAU CU FRICA-N SÂN – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Si in Prahova mai multe localităţi sunt afectate de alunecări de teren, în urma ploilor din ultimele zile. 14 familii din satul Meliceşti au rămas izolate după ce singurul drum de acces în zonă s-a surpat,iar alte şase familii din comuna Telega stau cu teamă că imobilele lor o pot lua la vale în orice moment.Şi la Valea Doftanei, şoseaua principală şi câterva drumuri judeţene, au început să cedeze după ce viiturile le-au slăbit structura de rezistenţă..
La Comarnic, câteva case sunt în pericol de a fi înghiţite de un val de pământ care a luat-o la vale. Localnicii spun că ploile din în ultimele zile au reactivat alunecările de teren iar malul de pământ se îndreaptă ameninţător spre casele lor.
Şi la Valea Doftanei, şoseaua principală şi câteva drumuri judeţene, au început să cedeze după ce viiturile le-au slăbit structura de rezistenţă.
Autorităţile locale din Valea Doftanei spun că apele barajului Paltinu au atins cote de atenţie similare cu cele de la inundaţiile din 1971.
Cea mai gravă situaţie se află în comuna Telega unde şase case sunt în pericol de prăbuşire după ce noaptea trecută terenul a luat-o la vale. Oamenii spun că dorm îmbrăcaţi şi stau cu teamă în locuinţe. Acum aceştia se roagă să nu mai plouă.
Autorităţile locale din Telega spun că sunt depăşite de situaţie şi speră să primească ajutor de la Consiliul Judeţean sau de la Guvern.
Zonele afectate sunt acum monitorizate de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

https://www.youtube.com/watch?v=ye-aO8H3Qrw

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe