PRIMA PAGINĂ » Arges » SUSPECȚI DE FURT, ÎNCĂTUȘAȚI ÎN TRAFIC

SUSPECȚI DE FURT, ÎNCĂTUȘAȚI ÎN TRAFIC

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Doi suspecți de furt care circulau cu mașină furată, cu plăcuțe false, dați în urmărire din Suedia au fost încătusați pe o șosea din Argeș. Totul a pornit dupa ce au existat informații potrivit cărora în cursul zilei de miercuri va ajunge în județul Arges, din Suedia, o autoutilitară cu doi ocupanți, care transportau anumite bunuri despre care existau indicii ca au fost sustrase de către aceștia.
Autoturismul a fost identificat în trafic pe raza comunei Drăganu, iar cu ajutorul polițiștilor rutieri a fost oprit. Cele două persoane au fost încătușate deoarece existau informații că ar putea avea comportament agresiv, după care au fost conduse la sediul I.P.J. Argeș pentru efectuarea verificărilor. După verificarea documentelor găsite în mașină și verificarea în bazele de date operative s-a confirmat faptul că aceasta este furată și plăcuțele de înmatriculare sunt false. Cei doi suspecți au 40, respectiv 28 de ani și sunt din comuna Merișani, județul Argeș. În autoutilitară au fost găsite mai multe unele folosite în construcții suspectibile a proveni din furt. Anchetatorii urmează să stabileasca valoarea bunurilor și proveniența lor.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe