PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » TÂNĂR TÂRGOVIȘTEAN, INVITAT PE SCENA ATENEULUI ROMÂN

TÂNĂR TÂRGOVIȘTEAN, INVITAT PE SCENA ATENEULUI ROMÂN

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

De la cinci ani studiază pianul și dacă la început totul era o joacă, acum s-a transformat într-o pasiune care îl poarta pe marile scene și la concursuri internaționale. Eduard, un tânăr de 15 ani din Târgoviște, are onoarea de a fi invitat pe scena Ateneului Român la Concertul de Gala al concursului Iosif Ivanovici. Talentul său a început să fie recunoscut și Eduard visează ca într-o zi să ajungă să concerteze pe scenele lumii.

Pasiunea pentru muzica se moștenește, iar talentul se transmite din generație în generație în cazul lui Eduard Camen, un tânăr târgoviștean care a reușit să-i cucerească pe mulți cu aptitudinile sale. Tatăl său este interpret la corn francez, unul dintre bunici fost profesor de muzică, iar celălat a cântat la tubă.

În prezent este elev la Liceul de Arte Bălașa Doamna din Târgoviște. Studiază pianul și la școală, dar și acasă.

În 2013 a câștigat premiul I și trofeu la concursul internațional de interpretare de pe Coasta de Azur – Franța. În palmares are zeci de diplome și trofee la concursuri naționale și internaționale.

Săptămâna viitoare va concerta ca invitat pe scena Ateneului Român în cadrul Concertului de Gală al concursului de creație „Iosif Ivanovici”. Are emoții pentru că spune că este un eveniment important pentru cariera sa.

Muncește mult pentru a face performanță. În weekend reușește să exerseze 3-4 ore pe zi, în timpul săptămânii împarte timpul între școală și muzică. În viitor își dorește să ajungă la o universitate din Londra pentru a-și continua studiile.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe