PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » SPECTACOL PE TEREN

SPECTACOL PE TEREN

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Meci de senzație în Aninoasa. Echipa locală de fotbal a întâlnit lideul Ligii a III-a, Petrolul Ploiești. Suporterii celor două echipe s-au strâns în număr mare pentru a fi alături de jucători. Prin victoria obținută, Petrolul își consolidează poziția de lider al seriei.

Desi in tribune atmosfera a fost una încinsă, pe teren jucătorii celor două echipe au dat dovadă de fair-play. Prima care a deschis scorul a fost Petrolul Ploiești, la câteva minute după ce a început meciul.

La scurt timp, meciul a fost întrerupt din cauza conflictelor izbucnite între suporterii ploieșteni și jandarmii, care asigurau ordinea la meci. Jucătorii celor două echipe nu s-au lăsat afectați de cele întâmplate în afara stadionului și au continuat partida. Cei de la Aninoasa au reușit să înscrie golul de onoare în repriza a doua.

La meciul disputat sâmbătă, la FC Aninoasa și-a făcut debutul și goalkerper-ul Rareș Tătar, ultima achiziție făcută de echipa dâmbovițeană.

Scorul final de pe tabelă a fost 1-7. În urma partidei de sâmbătă, Petrolul Ploiești și-a consolidat poziția de lider al seriei a treia a Ligii a treia.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe