SPECTACOL PE TEREN

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Meci de senzație în Aninoasa. Echipa locală de fotbal a întâlnit lideul Ligii a III-a, Petrolul Ploiești. Suporterii celor două echipe s-au strâns în număr mare pentru a fi alături de jucători. Prin victoria obținută, Petrolul își consolidează poziția de lider al seriei.

Desi in tribune atmosfera a fost una încinsă, pe teren jucătorii celor două echipe au dat dovadă de fair-play. Prima care a deschis scorul a fost Petrolul Ploiești, la câteva minute după ce a început meciul.

La scurt timp, meciul a fost întrerupt din cauza conflictelor izbucnite între suporterii ploieșteni și jandarmii, care asigurau ordinea la meci. Jucătorii celor două echipe nu s-au lăsat afectați de cele întâmplate în afara stadionului și au continuat partida. Cei de la Aninoasa au reușit să înscrie golul de onoare în repriza a doua.

La meciul disputat sâmbătă, la FC Aninoasa și-a făcut debutul și goalkerper-ul Rareș Tătar, ultima achiziție făcută de echipa dâmbovițeană.

Scorul final de pe tabelă a fost 1-7. În urma partidei de sâmbătă, Petrolul Ploiești și-a consolidat poziția de lider al seriei a treia a Ligii a treia.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

UN MEDIC PENTRU COMUNITATE

Din vara anului trecut, Laurențiu Belușică este noul manager al Spitalului Găești. Reputatul chirurg a fost în trecut doi ani director medical in spitalul „Ion Cantacuzino”, a condus serviciul de chirurgie din spitalul „Dimitrie Gerota” din Bucuresti apoi a fost director medical la Spitalul Judetean de Urgenta din Călărași, iar