PRIMA PAGINĂ » Arges » TÂNĂRĂ CU PROBLEME PSIHICE, VIOLATĂ ȘI BATJOCORITĂ

TÂNĂRĂ CU PROBLEME PSIHICE, VIOLATĂ ȘI BATJOCORITĂ

de Mditv
7 vizualizări

Povestea violatorilor de la Vaslui se repetă. Într-un sat din Argeș, o fată a fost tâlhărită, violată, sechestrată și obligată să întrețina relatii sexuale cu 3 bărbați. Mai grav e ca fata, de 32 de ani, are afecțiuni psihice. Anchetatorii au fost oripilați de amănuntele acestui caz.

Tânăra locuiește la Pitești, dar fusese în comuna Mozăceni, la o matușă. A plecat de acolo pe jos spre casă. În apropierea unei păduri a început coșmarul. Tânăra a fost acostată de trei băieți care îi puseseră gând rău. Doi dintre ei au violat-o în pădure. Al treilea, a luat-o acasă, a spălat-o și apoi a violat-o toată noaptea. Dimineața, i-a dat bani de taxi și i-a spus să plece. Fata a fost gasită de matușa ei, pe stradă.
Vecinii femeii, care stiu că fata e bolnavă, s-au îngrozit când au auzit prin ce a trecut. Poliția a aflat de caz după trei zile, însă, chiar și așa, tot i-a încătușat pe suspecți. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de arestare preventivă. 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe