PRIMA PAGINĂ » SPORT » TÂRGOVIȘTEA RATEAZĂ FINALA – VIDEO

TÂRGOVIȘTEA RATEAZĂ FINALA – VIDEO

de admin
5 vizualizări

ICIM Arad a sărbătorit, iar, pe terenul marii rivale din Târgoviște. Aradul a bătut cu 74-71 în semifinala Cupei și și-a asigurat biletele pentru marea finală. Ca și în mai, la meciul cu titlul pe masă, CSM a început bine, dar a terminat în genunchi. După un prim sfert echilibrat, gazdele au luat avânt la pauza mare, 48-37. După odihnă, s-a dezlănțuit coșmarul pentru fanii echipei portocalii. Americancele Târgoviștei au ratat aruncare după aruncare, iar oaspetelor le-a ieșit aproape tot. ICIM a ajuns și la +10, 69-59, gazdele au încercat o revenire disperată, dar, ca și în vară, nu le-a ieșit.

Aradul a răsturnat spectaculos scorul de la pauză și a obținut o calificare în care foarte puțini mai credeau, la jumătatea meciului. Monika Boriga a explicat come-back-ul de la Târgoviște.

Arădencele n-au avut timp să se bucure prea mult de succesul în fața marii rivale CSM. Pentru Monika Boriga și compania urmează finala mare, cu Sepsi. Municipal se consolează cu locul 3.

 

Reporter: Ionuț Marin

Imagine: Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe