TENTATIVĂ DE SUICID. UN OFIȚER DE POLIȚIE S-A RĂNIT ȘI A FOST TRANSPORTAT LA SPITAL

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Un ofițer de la postul de poliție din Florești Prahova și-a tăiat brațul cu un cuțit. O ambulanță l-a transportat imediat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Polițistul de 27 de ani a terminat Academia de Poliție în anul 2012, a lucrat la SIPI și acum la postul din Florești.Tânărul și-a provocat o rănă la mâna la niște prieteni, într-o localitate apropiată. A condus și a ajuns cu autovehicului până în fața sediului poliției. Ofițerul se plângea în ultima perioadă că nu mai face față volumului mare de activitate, dar conducerea poliției infirmă această situație. Șefii lui mai spun că ca acesta era slab profesional, fără a avea probleme comportamentale, fiind verificat psihologic în data de 19 aprilie 2017 și declarat apt.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

PACIENȚII NON-COVID, PE PLAN SECUND

Suferinzi plimbați pe holurile spitalelor, trimiși acasă proaspăt operați sau care sunt puși în stand-by cu intervențiile chirurgicale din cauza pandemiei. Vorbim despre bolnavii cronici, acea categorie care a fost sacrificată de autorități pentru a putea face față noului val al pandemiei. În ultimele săptămâni, în mai multe spitale, pacienții