PRIMA PAGINĂ » Arges » TIRIST BĂUT LA VOLAN

TIRIST BĂUT LA VOLAN

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

 

 

A dat dovadă de inconstiență maximă! Un șofer de tir s-a urcat la volan deși era aproape de comă alcoolică. Verificat cu aparatul etilotest, omul avea 1,02 mg/l alcool pur în aerul epxpirat. Pe numele șoferului a fost deschis dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 

Exemplele care relevă cat de inconștineți sunt unii șoferi ies la iveală. Este și cazul șoferului de tir din Campulung care circula pe DN73 Pitești ・ Campulung, deși era aproape de comă alcoolică. La un control de rutină, oamenii legii și-au dat seama de faptul că șoferul consume alcool. L-au testat cu aparatul etilotest și au fost surprinși de rezultat: 1,02 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 

Așa cum se poate observa și în video, încă amețit de aburii alcoolului, șoferul susține că a fost oprit de polițiștii rutieri pentru că ar fi depășit o căruță. În cele din urmă, a recunoscut că a băut cu o seară în urmă, însă nu foarte mult, ci două, trei beri, alcoolul rezistându-i în sânge până dimineață, după spusele lui.

 

Șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și luni bune de acum înainte va rămâne pieton. Una dintre principalele cauze în producere accidentelor rutiere o reprezintă șofatul în stare de ebrietate. Potrivit statisticilor Poliției Rutiere, numărul accidentelor care au loc din cauza consumului de alcool sunt în continuă creștere.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe