PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » TORȚĂ PE ROȚI. MARTORII SUSȚIN CĂ TÂNĂRUL FĂCEA DRIFT PE ZĂPADĂ

TORȚĂ PE ROȚI. MARTORII SUSȚIN CĂ TÂNĂRUL FĂCEA DRIFT PE ZĂPADĂ

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Doi tineri din Teleorman au trecut prin clipe de groază. Cei doi se aflau în mașină când au văzut ca de sub capota autoturismului iese fum. Norocul lor a fost că au părăsit rapid mașina pentru că într-o fracțiune de secundă vehiculul a fost cuprins de flăcări și s-a transformat într-o torță pe roți. Incendiul a pornit de la un scurtcircuit și masina a fost distrusă în totalitate.


Autoturismul se deplasa în comuna Orbeasca de Sus din Teleorman. În mașină se aflau doi tineri de 20 de ani. La un moment dat în timpul deplasării, în zona târgului din localitate, au văzut că de sub capota mașinii iese fum. Fără să mai stea pe gânduri, cei doi au ieșit imediat din autoturism. Potrivit martorilor șoferul ar fi făcut drift pe zăpadă, însă aceasta a negat. Mașina a fost cuprinsă rapid de flăcări uriașe.


Tinerii s-au speriat și s-au îndepărtat inițial. Apoi au încercat să stingă focul pe cont propriu, dar n-au reușit, așa că au cerut ajutor prin 112. Un echipaj de pompieri a ajuns imediat la fața locului. Salvatorii au intervenit rapid, însă din mașina de 2000 de euro nu a mai rămas nimic. Autoturismul a ars complet. Valoarea pagubelor a fost apreciata la suma de 8000 de lei. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe