PRIMA PAGINĂ » Utile » PRAHOVA » ARSENAL PENTRU BRACONAJ, DESCOPERIT DE POLIȚIȘTI

ARSENAL PENTRU BRACONAJ, DESCOPERIT DE POLIȚIȘTI

de Andrei Oprescu
21 vizualizări

Polițiștii au găsit un adevărat arsenal pentru braconaj acasă la doi prahoveni. Oamenii legii aveau suspiciuni că cei doi ar fi braconat animale sălbatice pe un fond de vânătoare și au efectuat percheziții la domiciliile acestora.
Polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi, Substanțe Periculoare au efectuat 2 percheziții în localitatea Chiojdeanca, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Din cercetările efectuate, au rezultat indicii că persoanele bănuite ar fi folosit diverse arme pentru a bracona animale sălbatice pe raza fondului de vânătoare 43 Lapoș.

Acasă la suspecți oamenii legii au dat peste un adevărat arsenal: 2 arme letale de vânătoare, 71 tuburi cartușe, 7 kg alice de diferite mărimi, 12 cartușe, capse, bure destinate confecționării de cartușe de vânătoare, două binocluri și mai multe cuțite de vânătoare.

2 mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele depistate fiind conduse la audieri. Ulterior, cele 2 persoane au fost reținute, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunerea de arestare preventivă. La percheziții au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe