PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRAGEDIE PE TERENUL DE SPORT – VIDEO

TRAGEDIE PE TERENUL DE SPORT – VIDEO

de Andrei Oprescu
33 vizualizări

Tragedie la un liceu din Dambovita! Un elev de 18 ani a murit dupa ce i s-a facut rau pe terenul de sport. Martorii spun ca tanarul participa la ora de educatie fizica cand a lesinat. Profesorul a sunat imediat la 112 si un echipaj SMURD l-a transportat la Spitalul de Urgente Targoviste. Medicii l-au resuscitat zeci de minute, insa eforturile lor au fost in zadar.

Tanarul era elev in clasa a 12-a la liceul Nicolae Titulescu din orasul dambovitean Pucioasa si implinea 18 ani peste doua zile. Martorii spun ca totul s-a intamplat in timpul orei de educatie fizica, imediat dupa ce profesorul ar fi strigat prezenta.

Medicii SMURD au facut tot ce le-a stat in putinta sa-l resusciteze, insa n-au reusit sa-l readuca la viata. Elevul a murit la Spitalul de Urgente din Targoviste.

Tanarul era cunoscut cu probleme cardiace si nu avea scutire pentru orele de educatie fizica. Politistii vor sa afle acum cine este vinovat pentru decesul elevului. Atat procurorii cat si Inspectoratul Scolar au deschis anchete in acest caz.

 

Mihai Eremia. Raducu Radoi

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe