PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » „TRIŞEZI CENTURA, PĂCĂLEŞTI VIAŢA”

„TRIŞEZI CENTURA, PĂCĂLEŞTI VIAŢA”

de Mditv
17 vizualizări

Centura de siguranta are o importanta majora in supravietuirea pasagerilor in cazul unui incident auto. Pentru a ajuta oamenii sa constientizeze importanta purtarii centurii de siguranta inspectoratul judetean de politie Dambovita a participat la campania nationala : SUPRAVIETUITORII – TRISEZI CENTURA , PACALESTI VIATA.

În centrul vechi al municipiului Târgoviste, poliţiştii au organizat expoziţia cu 15 sscaune auto, fiecare scaun având propria poveste.

În primele 7 luni ale anului 2016, poliţiştii dâmboviţeni au aplicat aproape 7000 de sancţiuni contravenţionale pentru nepurtarea centurii de siguranţă. Cei prezenţi la expoziţia scaunelor auto au fost marcaţi de poveştile citite.

Prin acest gen de campanii de conştientizare a cetăţenilor, poliţia română îşi doreşte ca numărul incidentelor auto dar şi numărul victimelor să fie din ce în ce mai mic. Deşi majoritatea conducătorilor auto omit purtarea centurii de siguranţă , aceasta le poate salva viaţa sau îi poate feri de traumatisme grave în cazul unui accident.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe