PRIMA PAGINĂ » Arges » POLUARE CU BUNĂ ŞTIINŢĂ

POLUARE CU BUNĂ ŞTIINŢĂ

de Mditv
34 vizualizări

Aceste imagini sunt surprinse in imediata vecinatate a orasului Costesti din Arges, acolo unde politistii au descins pentru a verifica sesizarile unor localnici cu privire la o deversare de dejectii pe terenuri si in albia raului Teleorman. Au gasit pe un teren o conducta de aductiune a dejectiilor de la o ferma si de la un abator, dejectii care erau deversate direct pe un teren agricol. Lungimea conductei era impresionanta si, spun politistii, era mutata din loc in loc pentru a nu se face balti de dejectii. De necrezut e ca oamenii au facut nenumarate sesizari si abia acum cazul este cercetat.

Politistii si reprezentantii Garzii de Mediu din Arges au luat probe de pe teren si din apa raului pentru a le duce la laborator. Insa, dupa aspectul negricios al apei si mirosul pestilential este clar ca se poate vorbi despre o poluare majora.

In acest caz a fost deschisa o ancheta. Vizati sunt proprietarii complexului, care ar fi stiut si acceptat poluarea prin deversarea de substante periculoase.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe