PRIMA PAGINĂ » SPORT » ULTIMUL CARTUȘ

ULTIMUL CARTUȘ

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Miercuri seara se joaca turul barajului dintre FC Voluntari si UTA Arad. Duminica e programat meciul al doilea, la Arad. Castigatoarea dublei va juca in sezonul viitor al Ligii I. Cine pierde, merge in Liga a II-a.

UTA a terminat sezonul regulat pe locul 2 in Liga a II-a. Echipa din Arad a trecut apoi, cu emotii, de primul baraj, 1-3 si 4-1, dupa prelungiri, cu Dunarea Calarasi. FC Voluntari s-a clasat pe 12 in prima liga, deasupra retrogradatelor Petrolul Ploiesti si Timisoara. Miercuri seara, de la ora 18.30, se disputa primul joc din dubla Voluntari – UTA, pe terenul ilfovenilor. Returul e duminica, de la ora 13.00, la Arad. Intr-un comunicat oficial, conducerea lui FC Voluntari a precizat ca in aceste zile nu vor fi oferite informatii despre eventualele modificari de lot. Altfel, UTA va avea galerie la Voluntari miercuri seara. In cursul noptii de marti spre miercuri, un autocar plin cu fani ai aradenilor va pleca spre Ilfov.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe