PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UN NOU STRIGĂT DE AJUTOR – VIDEO

UN NOU STRIGĂT DE AJUTOR – VIDEO

de admin
58 vizualizări

Au sperat intr-o minune, dar cand credeau ca sunt aproape, au avut parte de o noua dezamagire. Cele doua surori din Runcu, Dambovita, prizoniere in propriul trup, din cauza unei boli grave, au aflat ca nu pot fi operate la spitalul din Mangalia. Interventia chirurgicala s-ar fi putut efectua numai in copilarie. Fetele aveau aproape totul pregatit. Se gasisera oameni cu suflet mare, care sa le ajute pentru a acoperi costurile necesare. Din pacate, acum singura lor sansa este sa se opereze la o clinica de peste hotare. Au nevoie insa de mai multi bani si fara ajutorul nostru, al tuturor, nu vor putea spera l o viata normala.

Din pacate, minunea ei, de a ajunge la Mangalia, nu se va implini niciodata. Magda si Andreea, doua surori din Runcu, Dambovita, se lupta de mici cu o boala grava, care le-a rapit sansa la o viata normala si la un trai decent. Cele doua fete sufera de un handicap grav. Nu isi pot folosi mainile si picioarele. Cea mai mica, in varsta de 18 ani, viseaza in fiecare noapte ca se va gasi cineva sa ii schimbe viata, ajutand-o sa faca mai multe interventii chirurgicale. Din pacate, strigatul ei de ajutor nu a fost auzit multi ani, iar familia ei nu si-a permis aceste costuri. Dupa ce povestea lor trista a fost prezentata de MDI TV, oamenii nu le-au mai privit cu indiferenta, nu le-au mai respins, ci au fost solidari cu ele. Multi s-au hotarat sa le ajute cu o donatie, pentru a se putea opera. Din pacate, la spitalul din Mangalia au fost refuzate.

Vestea a venit ca un traznet pentru cele doua surori, dar mai ales pentru Magda, fata in varsta de 18 ani, care, pentru prima oara in viata, simtea ca este tot mai aproape de visul ei. I-au dat curaj oamenii care i-au oferit o mana de ajutor, desi nu o cunosteau, au vazut-o doar la televizor.

Acum singura speranta a celor doua surori este o interventie la o clinica din strainatate. Din pacate costurile sunt mult mai mari, iar fetele se tem ca nu vor reuni sa adune banii necesari.

Toti cei care vor sa ajute la implinirea visului acestor doua surori, cu care viata a fost cruda pana acum, pot face o donatie in conturile:

Dobre Andreea: RO 09 RNCB 0129140578570001

Dobre Maria Magdalena: RO  92 RNCB 0129140578050001

 

ECHIPA: Mădălina Zăbavă/Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe