PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » URMARIT NATIONAL, PRINS IN TARGOVISTE

URMARIT NATIONAL, PRINS IN TARGOVISTE

de Andrei Oprescu
16 vizualizări

De doi ani si jumatate se ascundea de politie, pentru ca a fost condamnat la opt luni de inchisoare. Un barbat de 43 de ani, dat in urmarire nationala din 2011, a fost prins astazi de politistii Serviciului de Investigatii Criminale Dambovita. Lucra de putin timp la Statia de Epurare, iar oamenii legii l-au saltat chiar de la munca. Barbatul a fost dat in judecata de fosta sotie, pentru ca nu a mai platit pensia alimentara. Acum va ajunge dupa gratii.

Barbatul de 43 de ani, din Botosani, a fost trimis dupa gratii de fosta sotie, care l-a dat in judecata pentru ca nu a platit pensia alimentara, pentru fetita lor. Desi trebuia sa-i dea mai putin de 200 de lei pe luna, barbatul spune ca nu a avut de unde sa ii plateasca. Nici macar cand si-a gasit un loc de munca, nu a platit datoria care a ajuns la 3500 de lei.

Barbatul este angajat al unei firme din Bucuresti si a avea deplasari in intreaga tara. De putin timp, muncea in Targoviste. Mare le-a fost mirarea reprezentantilor statiei de epurare, cand au aflat ca muncitorul fugea de politie de doi ani si jumatate. Barbatul spune ca stia ca pana la urma tot va fi prins de oamenii legii si nu va scapa de inchisoare.

Acum barbatul va ajunge dupa gratii.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

http://www.youtube.com/watch?v=2vI0IZzqH-Y

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe