PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » VIZITELE URȘILOR, DIN CE ÎN CE MAI DESE

VIZITELE URȘILOR, DIN CE ÎN CE MAI DESE

de Mditv
9 vizualizări

Aparițiile urșilor sunt tot mai dese în regiunile montane, în special în zonele de campare unde turiștii sunt terorizați de prezența animalelor. Aparent inofensivi, urșii caută mâncare prin tomberoane, însă în orice moment pot deveni violenți. Turisții au făcut publice numeroase filmulețe în speranța că vor atrage atenția autorităților, dar până acum nu s-a schimbat nimic. Zilele trecute urșii au coborât din nou pe Valea Cerbului.

Urșii au ieșit din nou din păduri și au coborât în zonele unde turiștii și-au așezat rulotele. Pe Valea Cerbuului au devenit o prezență permanentă, spre disperare unora dintre turiști care au venit alături de copii și se tem pentru viața lor. Urșii devorează tomberoanele în căutarea de hrană și sunt o atracție pentru mulți. Câteva poze și un filmuleț îi pot pune însă în pericol.

Urșii au ajuns să nu se mai sfiască deloc de oameni și își văd liniștiți de ale lor. Grav este ca nu de puține ori au atentat la hrana din rulote sau au distrus corturile și au făcut victime.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe