PRIMA PAGINĂ » SPORT » CAMPIOANA, OUT DIN EUROPA! – VIDEO

CAMPIOANA, OUT DIN EUROPA! – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Campioanele de la CSM Târgoviște nu vor evolua în sezonul 2014-2015 al cupelor europene. Clubul târgoviștean are interzis în Europa din cauza unei restanțe de aproximativ 100,000 de euro către fostul antrenor, grecul Dikeoulakos. Tehnicianul a semnat în vara lui 2012 un contract cu clubul valabil pentru două sezoane, dar a fost demis după nici jumătate de an. Dikeoulakos a reclamat CSM-ul la instanțele de specialitate și a câțtigat litigiul. Până nu achită datoria, Târgoviștea nu poate juca în cupele europene și nici nu poate transfera jucătoare de la alte echipe decât cele din campionatul intern.

Și mai trist este că nicio altă echipă din România nu va juca în Euroligă sau FIBA Cup. Asta în condițiile în care înscrierea în Fiba Cup, a doua competiție ca importanță, este liberă, iar Federația Română de Baschet primise și un wild-card pentru Euroligă. Singura echipă din țara noastră care a evoluat vreodată în Euroligă a fost CSM Târgoviște, în sezonul 2012-2013.

Strategia CSM-ului depinde de bugetul pe care îl vor aproba consilierii locali târgovișteni în săptămânile următoare.

Altfel, primele meciuri oficiale din noul campionat vor avea loc pe 20 septembrie, în primul tur al cupei. Federația ar fi vrut ca noul sezon să debuteze o lună mai devreme, la sfârșitul lui august, dar cluburile s-au opus vehement.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe