PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PARTENERI… DIN INTERES – VIDEO

PARTENERI… DIN INTERES – VIDEO

de admin
21 vizualizări

Criza economica face vedeta un nou domeniu: cel al matrimonialelor. Anunturile de acest fel s-au inmultit atat in ziare, cat si in mediul online. Site-urile de profil sunt pline de persoane interesate sa cunoasca un partener, pentru o relatie de lunga durata sau o casatorie. Multi au la baza motive financiare. Traiul in doi este mai usor, atunci cand veniturile se aduna, iar cheltuielile se impart.
Dumitru este unul din asistatii de catre stat. Locuieste intr-un centru social si s-a gandit ca daca si-ar fi gasit o partenera, cu care sa imparta si bucuriile si greutatile, viata ar fi fost altfel. El are o pensie, dar nu are un loc unde sa stea. Aici i-ar fi fost de ajutor o partenera de viata.
Nu este insa singurul in aceasta situatie. Ziarele, dar si mediul online sunt pline de anunturi din partea celor care se afla in cautarea unei jumatati. Situatia materiala buna pare a fi un plus, in aceste situatii.
„Domn, situație materială bună, mașină, pensionar, doresc o doamnă căreia să îi placă viața și la țară, în vederea unei prietenii, eventual căsătorie”.
Este doar unul din nenumaratele anunturi care au invadat publicatiile scrise si internetul. Iar in timp ce barbatii nu isi dezvaluie varsta, dar precizeaza situatia lor materiale, si doamnele stiu ce vor. Iata si exemplul:
“Doamnă serioasă doresc să cunosc domn serios de vârstă apropiată, familist, potent financiar, cu mașină, care să locuiască la mine în vederea căsătoriei”.
Astfel suna un anunt publicat de o femeie din Targoviste, la rubrica de matrimoniale. Insa chiar daca anunturile sunt multe, cererea si oferta se imbina destul de greu. Potrivirea in acest cazuri ar trebui sa fie si din punct de vedere sentimental si… financiar.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe