MAIDANEZII AU DAT ATACUL

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Si daca in Prahova, animalele sunt ucise de ursi, in Arges, haitele de maidanezi dau batai de cap oamnilor. La Curtea de Arges, mai multe pasari si animale ale unei familii au fost pur si simplu sfasiate de o haita de maidanezi,si nu undeva pe strada, ci chiar in gospodaria familiei. Cainii infometati au intrat prin gard si au omorat tot ce le-a stat in cale. Autoritatile, desi sesizate in repetate randuri in trecut despre agresivitatea maidanezilor, nu au facut nimic ca sa previna astfeld e incidente.

Cinci capre si mai multe gaini au fost ucise de haita de caini maidanezi intr-o gospodarie din cartierul Ivancea al municipiului Curtea de Arges. Animalele si pasarile nu erau inchise in tarc, ci stateau libere in curte. Cainii au intrat prin gard si au facut prapad. Animalele care nu au fost muscate au murit dupa ore de agonie.Familia traia de pe urma caprelor acre asigurau existenta pentru oameni si copilul lor bolnav. Acum sunt disperati pentru au ramas fara sursa de hrana si nimeni nu ii va despagubi.

De strangerea de pe strazi a cainilor fara stapan de la Curtea de Arges se ocupa societatea de salubritate, care apartine Consiliului Local, dar care nu care are un serviciu de ecarisaj. Oamenii se plang ca maidanezii au mai ucis si alte animale si nimeni nu a facut nimic. Asta in conditiile in care cainii s-au inmultit in ultima perioada si sunt din ce in ce mai agresivi.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Evenimente

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

ASISTENTE DE LA ATI S-AU BĂTUT ÎN SPITAL. MOTIVUL: GELOZIE

Scene incredibile într-un spital din România, în plină pandemie. Când toate cadrele medicale ar trebui să se îngrijească de evoluția pacienților din spital, iar unitățile medicale sunt pline, două asistente din Giurgiu au găsit de cuviință să se ia la bătaie. Întreaga poveste a fost făcută publică de una dintre