PRIMA PAGINĂ » Arges » METODA “ACCIDENTUL” A EȘUAT LA PITEȘTI

METODA „ACCIDENTUL” A EȘUAT LA PITEȘTI

de admin3
20 vizualizări

Un cetatean turc a incercat sa pacaleasca un pitestean prin „metoda accidentului”. Pitesteanul i-a dat o punga cu hartii si o lectie de viata escorcului care i-a cerut 30.000 de euro. Turcul l-a sunat si i-a spus ca fiul sau ar putea ajunge dupa gratii daca nu plateste aceasta suma. Si-a dat seama ca a incercat sa-l pacaleasca si a jucat cu brio rolul de victima. Totul s-a incheiat cu un flagrant organizat in plina strada.

Omul din Pitesti a fost sunat de un necunoscut care i-a spus ca fiul sau a lovit cu masina un pieton si risca sa intre la inchisoare. Apoi a pus un pret pe libertatea baiatului: 30.000 de euro. Pitesteanul nu si-a pierdut cumpatul si si-a sunat fiul de pe un alt telefon. Cand a vazut ca acesta este bine, barbatul a sunat la politie. Imediat turcului i s-a organizat un flagrant.

Barbatul le-a spus celor care l-au sunat ca merge la banca sa scoata banii, dar in drum s-a oprit la locul de munca al baiatului sau si s-a convins ca e victima unei inselaciuni. Si a scos niste bani pe care i-a pus intr-o punga alaturi de alte hartii fara valoare. Apoi a acceptat sa se vada cu escrocii, sa le dea banii. La intalnire a mers insotit de politisti, care au intervenit abia cand cetateanul turc a luat punga in care credea ca sunt 30.000 de euro. Cu probele in fata si prins in flagrant,turcul nu a vrut sa recunoasca planul pe care l-a pus in aplicare.

Turcul este cercetat penal pentru inselaciune,iar daca va fi gasit vinovat de comiterea acestei infracriuni,risca o pedeapsa de la 2 la 7 ani de inchisoare. Politistii incearca acum sa-i gaseasca si pe complicii cetateanului turc.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe