PRIMA PAGINĂ » Arges » SINGURATATEA L-A INDEMNAT LA MOARTE

SINGURATATEA L-A INDEMNAT LA MOARTE

de Mditv
3 vizualizări

Singuratatea i-ar fi adus ganduri negre unui barbat din Arges, dar si sfarsitul. La 63 de ani, omul si-a pus capat zilelor. Fiica lui si ginerele sunt plecati la munca in Germania. Nici sotia nu i-a fost aproape, asa ca nimeni nu l-a putut impiedica sa-si duca planul la capat. Omul si-a pus insa in pericol si o nepoata. Copila de 14 ani a simtit la timp mirosul de gaz si a iesit din casa inainte sa i se faca rau.

De mai bine de 10 ani, omul isi refacuse viata. Nimic nu prevestea un asemenea gest. Si totusi, de dimineata, fara sa se gandeasca la soarta nepoatei care era cu el in casa, a urcat in pod unde s-a sinucis. In orice clipa, copila de 14 ani putea sa aiba aceeasi soarta. Barbatul ramasese singur dupa ce, pentru un trai mai bun, fiica si ginerele au decis sa plece la munca in Germania. Cu o zi inainte si-au luat ramas bun de la parinti. Sotia omului lucra si ea la Valcea, asa ca barbatul a ramas singur cu nepoata.Atat sotia, cat si copii plecati in strainatate au aflat de la o ruda despre nenorocire. Acum, urmeaza sa se intoarca ca sa-l inmormanteze.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe