PRIMA PAGINĂ » Arges » A SUPRAVIEȚUIT O NOAPTE ÎN RÂPĂ

A SUPRAVIEȚUIT O NOAPTE ÎN RÂPĂ

de Mditv
6 vizualizări

Operațiune dramatică de salvare a unui bătrân dintr-o râpă adancă de 10 metri. Asta după ce omul a alunecat seara trecută și toată noaptea a stat într-un pârâu de la capătul văgăunii, la numai câteva grade peste zero. Acum e în șoc hipotermic și a fost dus la Spitalul din Pitești.

Incidentul s-a petrecut în comuna Budeasa din Argeș, acolo unde bătrânul de 78 de ani locuia împreună cu soția lui. Seara trecută plecase de acasă ca să cumpere țigări și ceva de băut. Soția l-a așteptat, iar când a văzut că nu mai vine, a plecat să-l caute. Până la lăsarea întunericului nu l-a găsit, așa că s-a lăsat păgubașa.

De dimineață, pe cont propriu, a plecat iarăși să-l caute. După două ore i-a zărit căciula la marginea unei râpe și a bănuit că bărbatul i-a căzut în gol. O vecină a sunat la 112, iar un echipaj de la pompieri a sosit la fața locului.

Cu greu, pompierii l-au scos din râpa adâncă și l-au dus la un echipaj de terapie intensivă mobilă, chemat și el de urgență.

Bărbatul a fost stabilizat și dus de urgență la spitalul din Pitești. El va fi investigat pentru a vedea dacă nu a suferit și leziuni interne în urma căderii de la 10 metri.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe