PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » A SFARSIT INECAT

A SFARSIT INECAT

de Mditv
9 vizualizări

Sfarsit tragic pentru un teleormanean de 43 de ani. Barbatul a mers la scaldat impreuna cu un prieten pe raul Teleorman. A sarit in apa si nu a mai iesit la suprafata. Speriat, amicul sau a sunat la 112. Pompeirii au venit intr-un suflet la fata locului si au gasit trupul neinsufletit dupa mai bine de doua ore de cautari.
Barbatul venise la scaldat cu un amic cu caruta. A sarit primul in apa, dar nu a mai iesit la suprafata. Amicul barbatului si-a dat seama imediat ca ceva se intamplase si a alertat autoritatile. Mai multe echipaje de pompieri , politisti si doctori au venit la fata locului. Dupa mai bine de doua ore de cautari, trupul barbatului a fost gasit pe fundul raului.

Medicii au inceput manevrele de resuscitare si zeci de minute s-au luptat sa-l readuca la viata pe barbat, insa eforturile lor au fost in zadar.Trupul neinsufletit a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe