PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » ACCIDENT CU SCANDAL

ACCIDENT CU SCANDAL

de Mditv
12 vizualizări

Un accident rutier s-a transformat intr-un scandal monstru , dupa ce o tanara care se afla la volanul unui a autoturism a lovit o caruta nesemnalizata.Imediat dupa impact, intre cei care se aflau in masina si carutasi s-a iscat o adevarata cearta. In ajutorul oamenilor din caruta au venit doi indivizi cu bate care i-au lovit pe cei din masina, chiar in fata politistilor.

Evenimentul s-a produs între localitãțile Alexandria și Lãceni.În urma accidentului unul dintre cãruțași a ajuns la spital, rãnit la un picior. Al doilea, cel care a rãmas la fața locului, s-a ales doar cu câteva zgârieturi. Imediat dupã impact, între cei care se aflau în mașinã și cãruța s-a iscat o adevãratã ceartã. Pe de o parte, cãruțașul o acuza pe șoferițã cã mergea cu vitezã, pe de altã parte, ocupanții mașinii îi reproșau cãruța?ului cã nu avea ce sã caute noaptea, pe acel drum, cu cãruța nesemnalizatã.

Polițiștii aflați la fața locului au cerut întãriri, pentru cã incidentul risca sã degenereze. Și nu s-au înșelat. La scurt timp dupã sosirea celui de-al doilea echipaj de poliție, de pe marginea drumului și-au fãcut apariția doi indivizi, pe jumãtate dezbrãcați, înarmați cu ciomege. Cei care erau de partea șoferiței i-au vãzut în ultimul moment și au încercat sã fugã, strigând la polițiștii care se aflau la aproximativ 100 de metri distanțã.
Unul dintre agresori a reușit sã-l loveascã pe prietenul șoferiței. La vederea politistilor, bãtãușii au dispãrut, rapid, cu o cãruțăă. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã, urmând sã stabileascã cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe