ACCIDENT GRAV ÎN ALEXANDRIA

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Tragedie pentru o familie din Alexandria. Un bărbat de 42 ani se zbate între viață și moarte după ce autoturismul în care se afla a fost izbit de un alt autoturism, în mijlocul unei intersecții din Alexandria, județul Teleorman.

Evenimentul rutier s-a produs sâmbătă seara. Din primele cercetări a reieșit faptul că tânărul care se afla la volanul autoturismului Skoda a intenționat să întoarcă în intersecție, fără să se asigure, virând brusc de pe banda din dreapta pe banda de lângă axul drumului, momnet în care a fost izbit de un BMW care circula în aceeași direcție de mers, pe banda 2.

Impactul a fost atât de puternic încât unul dintre pasageri a fost proiectat prin geamul lateral, pe asfalt, la câțiva metri distanță. În ciuda eforturilor celor prezenți, bărbatul accidentat a intrat în comă, în urma unei lovituri puternice în zona capului.

Ironia sorții, victima se întorcea de la spitalul la care a ajuns, din nou, însă în stare gravă. Își însoțise fiica, care se simțea rău, la Unitatea de Primire Urgențe de la Spitalul Județean Alexandria. La scurt timp, după ce medicii s-au ocupat de ea, a plecat spre centrul orașului.Victima venise pentru trei zile din Spania, unde avea un loc de muncă stabil, pentru înmormâmtarea mamei sale, care a avut loc în dimineața zilei în care s-a întâmplat accidentul. Bărbatul se zbate acum între viață și moarte. După ce a fost stabilizat la Spitalul Județean din Alexandria, a fost trimis, de urgență, în comă de gradul trei, la spitalul Floreasca din București. Iubitul fiicei sale este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

PANDEMIA A ÎNVINS BĂTĂLIA CU VESTITORUL PRIMĂVERII

O lege clara, ce se va aplica fara exceptii in toate unitatile scolare din tara. Asa se face ca unii dascali deja au inteles mesajul si considera ca gestul poate ramane gest si fara un bun material.Artizanii sunt primii care resimt aceste abateri de la obiceiurile de odinioara. Chiar si