PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » ACCIDENT GRAV ÎNTRE ALEXANDRIA ȘI CERNETU

ACCIDENT GRAV ÎNTRE ALEXANDRIA ȘI CERNETU

de Andrei Oprescu
72 vizualizări

Accident grav in Teleorman! Un autoturism s-a facut praf pe drumul Judetean 504 intre localitatile Alexandria si Cernetu. Vinovat de producerea incidentului rutier se pare ca este chiar soferul autoturismului care nu a pastrat distanta regulamentara fata de autocamionul din fata sa care efectua virajul la stanga. In urma impactului o femeie a ramas incarcerata. Va avertizam ca urmeaza imagini si detalii cu un puternic impact emotional!

Impactul violent a avut loc în momentul în care șoferul autoturismului s-a izbit de autocamionul din fața sa care efectua virajul la stânga pe un drum lateral. În urma ciocnirii, șoferul autoturismului și pasagera din dreapta sa au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție. Femeia în vârstă de 44 de ani este în stare gravă. Aceasta a fost prinsă între fiarele contorsionate, fiind scoasă din mașină de echipajul de la descarcerare.

Șoferul autocamionului nu își explică cum de bărbatul vinovat de producerea accidentului rutier nu l-a văzut, având în vedere că a încetinit și a semnalizat din timp.

Martorii spun că femeia era inconștientă. Aceasta a suferit răni în zona feței și abia dacă mai respira.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului rutier. In cauză a fost itocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe