PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » ACCIDENT GRAV LA BUCOV

ACCIDENT GRAV LA BUCOV

de Andrei Oprescu
22 vizualizări

Trei persoane au fost rănite, în această dimineaţă, în urma unui grav accident rutier care a avut loc pe DN1B, în zona localităţii prahovene Bucov. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. În cele două autoturisme care au intrat în coliziune erau patru persoane.

Primele date ale polițiștilor arată că o maşină care care circula dinspre Ploieşti nu ar fi acordat prioritate unui alt autoturism care circula din sens opus, către Ploieşti, în momentul în care șoferul acestuia a încercat să vireze la stânga, către Pleaşa. Răniții au rămas încarcerați dupa coliziune, ei fiind scoși de echipajul de intervenție al ISU Prahova,iar salvarile SMURD si ale Serviciului de Ambulanta Judetean i-au preluat și i-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti cu traumatisme cranio cerebrale și ale membrelor și fracturi. Medicii spun că starea acestora este stabilă și sunt în afara oricărui pericol.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe