ACCIDENT SPECTACULOS LA VĂCENI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Accident spectaculos la Văceni, în Teleorman. O șoferița a devenit cascador fără voia sa. Femeia a ajuns cu mașina într-un șanț adânc după ce a intrat în coliziune cu un alt autoturism al cărui șofer se pare că a virat la stânga fără să se asigure. Din fericire, au scăpat doar cu câteva zgârieturi. Poliția face cercetări.
Accidentul a avut loc marți după amiază, în localitatea Văceni, din județul Teleorman. Cele două mașini s-au izbit violent după ce șoferul uneia dintre ele ar fi virat brusc stânga, fără să se asigure. Din impact, una dintre mașini a ajuns într-un șanț adânc de câțiva metri.
Martorii susțin varianta că femeia nu i-ar fi permis șoferului să facă stânga, însă aceasta a declarat că nu a avut timp să reacționeze după ce acesta a frânat brusc și a virat stânga.
Din fericire cei doi s-au ales doar cu o sperietură groaznică și câteva zgarieturi. Politistii au preluat cazul si se fac cercetari pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

sursa: totalimpact.ro

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

COVID 19: CREȘTE NUMĂRUL PERSOANELOR LA ATI

Grupul de Comunicare Strategică a publicat, luni, ultimul bilanţ al panidemiei de COVID-19, iar ultimele date arată că au fost înregistrate 1.634 cazuri noi, 47 decese, 972 persoane internate la ATI, în România, în ultimele 24 de ore. Până luni, 22 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 781.329 de