PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » ACCIDENT SPECTACULOS LA VĂCENI

ACCIDENT SPECTACULOS LA VĂCENI

de Andrei Oprescu
79 vizualizări

Accident spectaculos la Văceni, în Teleorman. O șoferița a devenit cascador fără voia sa. Femeia a ajuns cu mașina într-un șanț adânc după ce a intrat în coliziune cu un alt autoturism al cărui șofer se pare că a virat la stânga fără să se asigure. Din fericire, au scăpat doar cu câteva zgârieturi. Poliția face cercetări.
Accidentul a avut loc marți după amiază, în localitatea Văceni, din județul Teleorman. Cele două mașini s-au izbit violent după ce șoferul uneia dintre ele ar fi virat brusc stânga, fără să se asigure. Din impact, una dintre mașini a ajuns într-un șanț adânc de câțiva metri.
Martorii susțin varianta că femeia nu i-ar fi permis șoferului să facă stânga, însă aceasta a declarat că nu a avut timp să reacționeze după ce acesta a frânat brusc și a virat stânga.
Din fericire cei doi s-au ales doar cu o sperietură groaznică și câteva zgarieturi. Politistii au preluat cazul si se fac cercetari pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

sursa: totalimpact.ro

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe