ALERTĂ ÎN GARA DIN ROȘIORII DE VEDE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

A fost alertă într-o gară din Teleorman. După ce au fost sesizate scurgeri de propilenă dintr-un vagon, în Gara Roșiorii de Vede pompierii au intervenit de urgență. Toți calatorii au fost evacuați de pe peron și din gară, iar traficul feroviar a fost blocat. Vagonul cu defecțiuni a fost îndepărtat din gară la o distanță de aproximativ 2 km. Imediat s-a luat legătura cu firma transportatoare pentru a trimite o echipa pentru remedierea defecțiunilor.
Alerta s-a dat în jurul orei 17.00 când autoritățile au fost anunțate că dintr-un vagon sunt scurgeri de propilenă. Imediat la fața locului au fost trimise mai multe autospeciale cu apă și spumă și echipaj CBRN din cadrul Detaaamentului Alexandria care intervine în cazuri de accidente chimice și biologice. Pentru a preveni un incident pompierii au evacuat imediat călătorii din gara, s-a întrerupt curentul electric și s-a luat măsura îndepărtării vagonului cu defecțiuni într-o zonă de siguranță, departe de gară.
Autoritățile au luat legatura cu firma transportatoare pentru a trimite o echipă pentru remedierea defecțiunilor. Vagonul cu defecțiuni a fost îndepărtat din gară la o distanță de aproximativ 2 km și au fost asigurate măsurile de prevenire de către un echipaj de pompieri.
După ce pericolul a fost înlăturat s-a repus în funcțiune linia electrica și călătorii au putut reveni în gară și în trenuri.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri