PRIMA PAGINĂ » Arges » AMENZI PENTRU PATRONUL CANTINEI

AMENZI PENTRU PATRONUL CANTINEI

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

40 de copii s-au prezentat în total la Spitalul de Pediatrie Pitești cu toxiinfecție alimentară. Patronul cantinei Școlii Nr. 16 de unde elevii au ajuns la spital după ce au servit masa a fost amendat cu 4.000 de lei, pentru nepăstrarea probelor, neefectuarea corespunzătoare a triajului personalului și pentru că angajații nu purtau mănuși.

În cursul zilei de luni alți 8 copii au ajuns la Spitalul de Pediatrie din Pitești cu febră, scaune diareice, cefalee și vărsături. 19 au fost internați, 16 dintre ei având adenovirus, dintre ei o fetiță de 8 ani fiind externată la cererea părinților la Spitalul Matei Balș, iar 6 sunt la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Argeș. Alți 4 copii se trateaza acasă în timp ce 7 au refuzat internarea. Patronul cantinei a primit, din partea DSP Argeş, două amenzi de câte 1.000 de lei.

La rândul său, directorul DSV Argeş, Daniel Lupu, l-a amendat pe patronul cantinei cu suma de 2.000 de lei si a interzis temporar funcţionarea cantinei pentru manipularea necorespunzătoare a alimentelor de către personalul cantinei. Mai exact, angajaţii de aici nu purtau mănuşi.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe