PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » FUNCȚIONAR DE LA FINANȚE, ÎNCĂTUȘAT

FUNCȚIONAR DE LA FINANȚE, ÎNCĂTUȘAT

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Un angajat al Direcției Generale a Finanțelor Publice din Teleorman a crezut că este mai presus de lege. Funcționarul DGFP a circulat cu autoturismul personal, fără asigurare obligatorie, fără inspecția tehnică periodică și cu permisul expirat încă din anul 2014. Octavian Mocanu, zis Mox-ul s-a gândit că poate sfida polițiștii care l-au oprit în trafic, dar ulciorul nu a mers și de această dată la apă.

După ce s-a urcat la volanul autoturismului parcat în fața sediului în care își desfășoară activitatea, angajatul de la finanțe a făcut un adevărat circ, în plină stradă, cu polițiștii care l-au oprit în trafic și i-au cerut documentele. A refuzat să se legitimeze și s-a declarat…hărțuit, pentru că în urmă cu ceva timp, a fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice și s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de trei luni. La scurt timp după incident, deși aparatul alcooltest a indicat că acesta avea o alcoolemie de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, funcționarul de la finanțe a depus o plângere împotriva polițistului.

Octavian Mocanu, protejatul lui tata, lider ALDE, deși este funcționar public cu normă întreagă, obișnuiește să-și petreacă timpul printr-un local de fițe din Alexandria, în orele în care ar trebui să fie la serviciu. Aspect care-i nemulțumește pe colegii săi, care nu au regim special de partid, și este deja de notorietate în Alexandria. Pentru că a refuzat să se legitimeze și să prezinte documentele, angajatul de la finanțe a fost luat pe sus de polițiști și dus la secție.

Între timp, la fața locului a apărut și …tăticul care, la rândul său, le-a cerut socoteală polițiștilor pentru că i-au încătușat fiul, însă a uitat să-i ceară socoteală și fiului pentru că circula cu autoturismul în afara legii, a făcut circ, și a refuzat să prezinte documentele solicitate.

Octavian Mocanu s-a ales cu sancțiuni în valoare toatală de 3200 lei pentru lipsă ITP, lipsă RCA valabil, permis expirat și refuz de legitimare.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe