AMIABILĂ PENTRU FIUL AGENTULUI DE LA RUTIERĂ

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

S-a tocmit ca la piață și apoi a înjurat ca pe maidan ca să-și vadă băiatul scos basma curată dintr-un accident rutier pe care chiar odrasla sa îl provocase. Fiul unui poliţist din Teleorman a lovit o altă maşină, în timpul unei curse ilegale de drifturi, iar tatăl său, agent la rutieră, a ajuns la locul accidentului pentru a convinge celălalt șofer să accepte o amiabilă. Când a văzut că scena este filmată de jurnaliști omul, băut bine, a reacționat violent și a amenințat pe toata lumea.

Totul s-a întâmplat pe platforma din Pădurea Vdedea. Andrei Cismaru, fiul polițistului, frecventează adesea locul respectiv, pentru că spațiul permite întoarceri cu frâna de mână, o joacă, gen drift, practicată adesea.Poleiul așternut pe carosabil și lipsa de experiență și-au spus cuvântul. Fiul polițistului a intrat în coliziune cu o altă mașină, iar accidentul, din fericire, s-a soldat doar cu avarii. La fața locului a sosit imediat și tatăl șoferului, Mihai Cismaru, agent de poliție la Serviciul Rutier Teleorman, pentru a rezolva problema… amiabil. Ceea ce s-a și întâmplat. Și așa ar fi rămas, dacă acesta nu ar fi început un adevărat scandal, la vederea camerelor de filmat. Mirosind puternic a băutură, și vizibil iritat, agentul de poliție, care se afla în timpul liber, a început să amenințe.

Mihai Cismaru recunoaște că a consumat alcool, însă nu a condus băut, ci a venit cu un taxi la fața locului. În opinia sa, reporterii nu ar fi trebuit să filmeze, cu toate că, atunci când se află în timpul serviciului și este vorba despre altcineva, nu pare deranjat de prezența lor. Soția agentului apelează la mica înțelegere.

Pe principiul, unde e lege e tocmeala, atunci când vine vorba de odraslele lor, polițiștii uită de lege și o dau pe amiabilă.

REPORTER: MIHAELA NEDELCUȚĂ,   IMAGINE: SORIN MATEI

 

 

 

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

COPILĂ ACCIDENTATĂ MORTAL

Fetița de 11 ani se îndrepta spre școală alături de tatăl ei. La o trecere de pietoni din Răcari, fata traversa cu tatăl ei când a fost izbită de un TIR condus de un bărbat de 42 de ani, de origine poloneză. Accidentul cumplit s-a petrecut în dreptul sediului poliției,