PRIMA PAGINĂ » Stiri » ASE ISI DESCHIDE PORTILE PENTRU STUDENTI

ASE ISI DESCHIDE PORTILE PENTRU STUDENTI

de Andrei Oprescu
25 vizualizări

Luni, 2 octombrie are loc la Academia de Studii Economice din Bucureşti deschiderea noului an universitar 2017-2018. Deschiderea este organizată pe facultăţi, prin festivităţi la care vor participa membri din conducerea universităţii, a facultăţilor, cadre didactice, studenţi, ambasadori, personalităţi diplomatice, reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai instituţiilor partenere ale ASE. În cadrul festivităţilor la nivelul facultăţilor se vor face prezentări ale programelor de studii, iar bobocii vor beneficia de informaţii suplimentare despre noul lor statut universitar.

 

În urma concursului de admitere din acest an, facultăţile ASE primesc peste 5.800 de studenţi la programele universitare de licenţă cu frecvenţă, peste 700 de boboci la învăţământul cu frecvenţă redusă şi la distanţă, la programele universitare de masterat vor fi peste 3.200 de noi studenţi şi aproximativ 180 de studenţi doctoranzi. În cadrul evenimentelor prilejuite de deschiderea anului universitar, Academia de Studii Economice din Bucureşti a inaugurat cel de-al 16-lea cămin.

 

Căminul ultramodern din centrul Capitalei este destinat studenţilor doctoranzi şi dispune de 7 săli destinate incubatoarelor de afaceri, 87 de camere, 7 apartamente, 5 săli de lectură, iar la ultimul etaj se va afla un restaurant. În mesajul său de început de an universitar, Rectorul ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, a subliniat importanţa stabilirii obiectivelor şi priorităţilor în asigurarea unui viitor şi a unei cariere de succes: “Vă doresc un an universitar cu rezultate deosebite, în care performanța și excelența, bazate pe cunoaștere, cercetare, studiu aprofundat și responsabilitate, să fie valorile care să caracterizeze activitatea comunității noastre academice, puternică prin fiecare dintre cei peste 23 de mii de membri ai săi!”

Festivităţile de deschidere la nivel de facultate au loc începând cu ora 10.00, după următorul program:

– Ora 10.00 – Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică (Amfiteatrul I), Facultatea de Business şi Turism (Aula Magna), Facultatea de Management (Amfiteatrul II).-

– Ora 12.00 – Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune (Amfiteatrul I), Facultatea de Economie Agroalimentară şi a Mediului (Amfiteatrul III), Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori (Amfiteatrul II), Facultatea de Marketing (Aula Magna).

– Ora 14.00 – Facultatea de Economie Teoretică şi Aplicată (Aula Magna), Facultatea de Administraţie şi Management Public (Amfiteatrul I), Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale (Amfiteatrul II).

– Ora 17.00 – Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare în limbi străine (Aula Magna). Toate festivităţile se vor desfăşura în cladirea Ion N. Angelescu, din str. Căderea Bastiliei nr. 2-

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe