PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » ATENȚIE, COD GALBEN! SUNT VIZATE TREI JUDEȚE DIN SUDUL ȚĂRII

ATENȚIE, COD GALBEN! SUNT VIZATE TREI JUDEȚE DIN SUDUL ȚĂRII

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Atenție șoferi. Administrația Națională de Meteorologie a emis în urmă cu puțin timp o avertizare cod galben de ceață, valabilă până la ora 11.00.

Avertizarea vizează județele din Sud-Muntenia: Ialomița, Argeș și Teleorman.

Se vor semnala : ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50. Polițiștii rutieri recomandă tuturor participanților la trafic să respecte, cu strictețe, regulile de circulație, semnificația indicatoarelor rutiere, să adapteze permanent viteza la condițiile meteo și să se informeze cu privire la condițiile meteo și tronsoanele de drum pe care le vor parcurge.

Păstrați o distanță de siguranță față de autovehiculul care circula în față! Circulați cu viteza redusă, pentru a putea frâna în condiții de siguranță! Țineți cont de faptul că, în condiții de vizibilitate redusă, distanțele sunt mai greu de apreciat. De aceea, mențineți o distanță mai mare între mașina dumneavoastră și cea din față!

Utilizați luminile de întâlnire și pe timpul zilei, pe toate categoriile de drumuri și a celor de ceață în cazul apariției acestui fenomen pentru a reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers.

De asemenea, în cazul rămânerii în pană, triunghiurile de presemnalizare trebuie amplasate la o distanță mult mai mare față de autovehicul, decât în condiții normale.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe