PRIMA PAGINĂ » Arges » AU RĂMAS SUB CERUL LIBER

AU RĂMAS SUB CERUL LIBER

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

 

Zece suflete au rămas sub cerul liber după ce patru garsoniere au fost mistuite de flăcări marți noaptea. Incendiul a izbucnit într-o colonie locuită de etnici maghiari din Curtea de Argeș. Pompierii s-au luptat cu flăcările ore în șir. Oamenii aflați în interiorul containerului folosit ca locuință au reușit să iasă singuri și nimeni nu a fost rănit.

Construcţia monobloc compartimentată în care locuiau cele zece persoane a fost mistuită de flăcări. Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de patru ore.

Panicați, oamenii de origine maghiară nu au reuşit să mai salveze nimic din cele patru garsoniere. Nouă adulţi şi un copil au rămas acum fără un acoperiş deasupra capului. La faţa locului au ajuns imediat pompierii, cu două autospeciale, dar şi o ambulanţă. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au văzut cum locuinţele li s-au transformat în scrum.

Toţi cei care au rămas fără un acoperiş deasupra capului au fost transportaţi cu un microbuz până la căminul unui grup şcolar din Curtea de Argeş, unde au rămas peste noapte. Din primele date se pare că incendiul a izbucnit de la un coș de fum.

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe