PRIMA PAGINĂ » Arges » BATRANA ATACATA IN PROPRIA LOCUINTA

BATRANA ATACATA IN PROPRIA LOCUINTA

de Mditv
25 vizualizări

O batrana din Arges a trait momente de groaza! Un barbat din sat a vrut sa o violeze a atacat-o pe strada. Femeia s-a luptat cot la cot cu agresorul si a reusit sa scape. Fara haine pe ea, batrana a fugit si a inceput sa strige dupa ajutor. Vecinii au anuntat politia care a pus mana pe agresor cateva ore mai tarziu.

Batrana de 83 de ani locuieste singura de 15 ani in comuna argeseana Barla, iar in ultima perioada a simtit ca o puterile o parasesc si ca are nevoie de un baiat care sa o ajute la treburile gospodaresti. L-a gasit pe Vasile,un barbat de 47 de ani, care a fost casatorit cu o fata din aceeasi comuna.Dupa ce i-a murit sotia, statea mai mereu pe langa batrana. Nici prin cap nu i-a trecut femeii ca brabtul ar putea sa-i faca rau.

Barbatul a fugit si a stat ascuns toata ziua, iar seara a mers la carciuma. De acolo a fost saltat de catre politistii argeseni si condus la audieri.
Satenii spun ca omul are o fixatie pentru femeile mai in varsta.

Barbatul a fost arestat pentru 30 de zile si risca ani grei de inchisoare pentru tentativa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe