PRIMA PAGINĂ » Arges » BĂTRÂNĂ NEVĂZĂTOARE SALVATĂ DIN CASA ÎN FLĂCĂRI

BĂTRÂNĂ NEVĂZĂTOARE SALVATĂ DIN CASA ÎN FLĂCĂRI

de Andrei Oprescu
37 vizualizări

O bătrână de 78 de ani din Argeș a fost la un pas să ardă de vie după ce casa în care locuia a luat foc. Biata bătrână este nevăzătoare și s-a speriat îngrozitor pentru că nu reușea să iasă din casa cuprinsă de vâlvătaie. Pompierii au intervenit de urgență și femeia a scăpat teafără, dar a suferit un atac de panică. Bătrâna locuia cu un nepot în casa din paiantă care s-a făcut scrum.
Pompierii fac eforturi pentru a stinge focul, însă casa bătrânească din paiantă arde ca o torță. În ambulanță bătrâna primește îngrijiri de la medici după ce a suferit un atac de panică. Este nevăzătoare așa că atunci când fumul a inundat încăperile casei s-a speriat îngrozitor și se gândea ca nu va scăpa cu viață din foc. Pompierii au intervenit de urgență cu mai multe autospeciale cu apă și spumă. Din fericire, femeia a fost scoasă la timp și nu a suferit arsuri. Locuia în această căsuță din Costești alături de nepot.
Incendiul s-a manifestat mai întâi la acoperiș. Vecinii i-au alertat atunci când au văzut flăcările. Nu se știe încă de la ce a pornit focul, dar cel mai probabil de vină este coșul de fum necurățat corespunzător.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe