PRIMA PAGINĂ » Arges » CONDAMNĂRI ÎN CAZUL TRIPLEI CRIME DE LA CÂMPULUNG

CONDAMNĂRI ÎN CAZUL TRIPLEI CRIME DE LA CÂMPULUNG

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Curtea de Apel Pitești a decis condamnarea inculpaților în cazul triplei crime de la Câmpulung petrecută în noaptea de 13 spre 14 aprilie 2016. Unul dintre inculpați a primit 20 de ani și 8 luni, iar celălalt 15 ani și 8 luni de închisoare. Cel de-al treilea criminal era închis la Penitenciarul Mioveni și a decedat în decembrie anul trecut. Vă reamintim ca în noaptea fatidică, două familii de romi s-au războit și trei persoane, doi bărbați și o femeie, au fost ucise.
Imaginea de la Stoenești din noaptea de 13 spre 14 aprilie 2016 a fost una demna de un thriller: un cadavru într-o casă și alte două pe uliţă. Când au realizat ce s-a întâmplat au sunat la 112 să ceară ajutor, însă pentru cei trei era prea târziu, erau decedaţi. Scandalul s-a intensificat, iar urletele şi jalea pe uliţa au fost de nedescris, de aceea zeci de jandarmi, poliţişti si mascaţi au intervenit. Cei trei suspecţi audiaţi de procurori în cazul triplei crime au fost un tânăr de 20 de ani,care anterior a avut o relaţie cu una dintre victime, fratele său de 24 de ani şi tatăl celor doi, în vârstă de 48 de ani. Cei trei au fost prinşi la câteva ore după comiterea crimelor, la un filtru rutier instituit de poliţişti. Pavel Laurenţiu Durleci, cel care a dat loviturile mortale a murit în data de 27 decembrie 2017. Era încarcerat pe viață la Penitenciarul Mioveni și a ajuns la spital fără să poată respira. Doru Vasile Durleci, de 24 de ani, şi Dorel Durleci, de 48 de ani, au fost condamnați pe 1 octombrie. Doru Vasile Durleci a primit 20 de ani și 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Dorel Durleci este condamat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la omor calificat.
Între familiile Tinca şi Durleci din comuna Stoenești din Argeș exista de ani buni o stare conflictuală. Membrii celor două familii, vecini şi în acelaşi timp şi rude, se certau mereu și totul se termina cu bătăi crunte. Pe masa anchetatorilor se află mai multe dosare de cercetare în care părţi sunt membrii celor două clanuri. Pe marginea stării conflictuale şi a unei sume de bani, s-a iscat și scandalul din 2016 care a degenerat. După ce s-au bătut, țiganii au pus mâna pe cuţite şi şi-au făcut dreptate cum au crezut ei de cuviinţă. 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe