PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » CRIMINAL PRINS DUPĂ TREI ANI – VEZI DESPRE CINE ESTE VORBA!

CRIMINAL PRINS DUPĂ TREI ANI – VEZI DESPRE CINE ESTE VORBA!

de Andrei Oprescu
119 vizualizări

Autorul unei crime comisă în urmă cu trei ani, în Turnu Măgurele, a fost prins în Germania și adus în cătușe în fața magistraților teleormăneni. Tânărul de 22 de ani a bătut cu bestialitate un bătrân și l-a lăsat în agonie. Bărbatul a murit la câteva ore după ce a fost bătut. De atunci polițiștii l-au căutat peste tot. A fost găsit abia acum, în Germania, de polițiștii nemti.

În 2012, o crimă oribilă zguduia municipiul Turnu Măgurele, după ce un bătrân de 85 ani a fost găsit într-o baltă de sânge, în propria casă. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de unul dintre fii victimei, două zile mai târziu. Bătrânul fusese snopit în bătaie, iar rudele susțineau că motivul ar fi fost jaful. Victima era tatăl unui angajat al primăriei Turnu Măgurele, consilier pe probleme de rromi și un fel de lider al țiganilor din zonă. După trei luni de audieri și probe administrate, s-a ajuns la concluzia că autorul este un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate. A fost căutat, însă suspectul plecase din țară, la scurt timp după comiterea faptei. Judecătorii au eliberat mandat în lipsă, însă autoritățile nu au dat de el, în nici o țară din Europa. Mai târziu, aveau să afle că fugarul locuia fără forme legale în localitatea Dortmund, Germania. Acolo a fost prins de polițiștii germani și extrădat.

Tânărul recunoaște că l-a bătut pe bătrân, însă nu își amintește cum a ajuns acolo. Băuse ore în șir, cu niște amici, într-un cartier din Turnu Măcurele. Nu-și amintește nici să-l fi jefuit și nici nu își explică de ce l-ar fi interesat banii, pentru că, susține el, doar venise din Spania si dispunea de sume mari. Când a auzit că bătrânul a murit, s-a speriat siaA fugit la Giurgiu, apoi în Germania, mai mult de frica familiei victimei. Acum este acuzat de omor calificat și este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe