PRIMA PAGINĂ » Arges » DIRECTOR HIDROELECTRICA, RETINUT

DIRECTOR HIDROELECTRICA, RETINUT

de Mditv
10 vizualizări

Octavian Florin Oprea, fost director al sucursalei Hidroelectrica din Curtea de Arges, Stefan Vulparu si Florin Nicolae Stoian, asociati la firma Asnet Telecom au fost retinuti de procurorii DNA Pitesti. Fostul sef al Hidroelectrica din Curtea de Arges ar fi luat mita un autoturism de lux de la un om de afaceri pentru a semna receptia unor lucrari neconforme si fara a respecta procedurile interne, prejudiciind societatea pe care o reprezenta cu peste 6 miliarde de lei vechi.

Procurorii si politistii DNA au descins la 7 adrese din Curtea de Arges pentru a face perchezitii intr-un dosar de coruptie deschis inca din 2012. Atunci, conducerea Hidrocentrale Curtea de Arges a cerut Hidroservului sa execute niste lucrari la o hidrocentrala din cartierul Noaptes. Hidroserv a cedat lucrarea unei alte firme ce apartine unui om de afaceri din oras, angajat la acea vreme la Hidrocentrale. De receptia lucrarilor s-a ocupat directorul tehnic de atunci, Octavian Oprea.Pentru a semna documentele, Oprea ar fi primit spaga o masina, pe care a inmatriculat-o pe numele mamei sale. Si aceasta a fost condusa la DNA pentru declaratii.


Acuzatiile fata de cei 3 sunt de spalare de bani, abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura private. Cei trei vor fi prezentati instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe