PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » DUBA MASCAȚILOR A DERAPAT PE „DRUMUL-PATINOAR”

DUBA MASCAȚILOR A DERAPAT PE „DRUMUL-PATINOAR”

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Administratorul drumului din Argeș unde a avut loc accidentul cu duba mascaților de la poliție în urma căruia a murit un localnic de 57 de ani din comuna Mălureni a fost amendat cu 2900 de lei, iar în cauză a fost deschis un dosar penal sub acuzația de ucidere din culpă. Drumarii spun că au împrăștiat material antiderapant, dar la lopată, din camion, deoarece nu au avut bani să trimită o sărăriță.

Bărbatul de 57 de ani nu a apucat să facă nimic pentru a se feri din calea dubei de poliţie. A fost lovit în plin şi împins în şanţul din faţa bisericii. De pe partea cealaltă a şoselei fratele lui a alergat într-un suflet, în timp ce poliţiştii încearcau să-l elibereze de sub greutatea maşinii.

În scurt timp, la locul accidentului se adună localnicii care reuşesc împreună cu polițiștii să tragă victima de sub greutatea maşinii, dar norocul lor a fost că au reuşit să se ferească la timp deoarece şoferul unui taxi nu mai poate stăpâni nici el mașina și intră în spatele dubei poliției.

Bărbatul mergea la magazin să cumpere mâncare pentru cei patru copii pe care îi creşte singur. Prima ambulanţă a ajuns la locul accidentului după 40 de minute,tot din cauza poleiului. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede nisipul aruncat cu lopata de-a latul şoselei, dar este clar că se impunea o sărăriță care să fi distribuit materialul antiderapant în lungul șoselei. Pentru asta, nu au fost bani.

Primarul localității Mălureni spune că și el s-a deplasat cu mașina în ziua fatidică, dar a circulat cu grijă deoarece știa curbele periculoase și capcanele șoselei. Fratele mai tânăr al victimei și localnicii nu-l învinovățesc pe șoferul dubei de poliție.

Administratorul Drumului Judeţean a fost sancționat cu o amendă de 2900 de lei, duba implicată în accident avea ITP-ul la zi şi era dotată cu anvelope de iarnă.Bărbatul decedat îşi creştea singur cei 4 copii, după ce soţia l-a părăsit şi a plecat în străinătate.

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe