PRIMA PAGINĂ » Utile » GIURGIU » FURT PRIN METODA „ÎNȚEPĂRII ROȚILOR”

FURT PRIN METODA „ÎNȚEPĂRII ROȚILOR”

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

 

Metoda înțepării roților devine din ce în ce mai populară. După jafurile în lanț de la Sinești, acum polițiștii au descins și în Giurgiu la mai multe persoane bănuite de furturi din mașini prin aceeași metodă. Scenariul este simplu: indivizii înțeapă roțile mașinii, șoferul coboară să vadă ce se întâmplă și în acel moment hoții acționează. Trei persoane au fost duse la audieri.
Totul începe cu o pană la mașină. Indivizii urmăreasc șoferul când oprește mașina, înțeapă roțile și apoi așteaptă ca acesta să iasă din mașină. Apoi se furișează și sustrag toate bunurile din autoturism. După același scenariu ar fi acționat și mai mulți suspecți din Giurgiu. Poliţişti din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești au efectuat 8 percheziții în județul Giurgiu, la locuințele unor persoane bănuite de tentativă de furt și furt prin metoda ,,înțepare roți”.
Din cercetări a reieșit că, la data de 10 mai, persoanele în cauză ar fi încercat să sustragă, dintr-o mașină, o borsetă cu bani, după ce, anterior, ar fi înțepat anvelopele acestui autoturism. De asemenea, din verificări, au rezultat indicii temeinice că aceștia sunt bănuiți și de comiterea mai multor furturi, în județul Giurgiu.3 persoane vor fi aduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. La acțiune participă și jandarmi.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe