PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » INCENDIU DEVASTATOR ÎN TELEORMAN

INCENDIU DEVASTATOR ÎN TELEORMAN

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Apelul la 112 a venit la ora 22.39 pentru un incendiu izbucnit la o casă în comuna Vîrtoapele din Teleorman. Pentru că exista pericol de propagare și la casele și anexele din jur, pompierii au intervenit rapid cu două autospeciale de la Roșiorii de Vede și una de la Alexandria. La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta generalizat la întregul imobil, fără persoane surprinse în interior. Cei patru adulți și trei copii au reușit să iasă la timp atunci când unul dintre copii a observat flăcările.

Militarii, împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Vîrtoapele, care au intervenit cu o mașină de stingere, au reușit să localizeze incendiul în limitele găsite, protejând astfel locuințele și anexele din vecinătate. Incendiul, care a fost stins în totalitate după aproape trei ore de luptă cu flăcările, a distrus întreaga casă de locuit alcătuită din patru dormitoare, o bucătărie și trei holuri, 4 televizoare, 2 frigidere, o ladă frigorifică, un aragaz, două butelii, 3 calculatoare și mai multe elemente de mobilier. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 50000 de lei. Intervenția pompierilor la fața locului a fost dificilă deoarece focul a fost observat și anunțat cu întârziere pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, flăcările manifestându-se generalizat la sosirea primelor echipaje, a cantității mari de materiale combustibile și a fumului dens provenit de la acestea. Pe timpul misiunii, pompierii au reușit să evacueze două butelii, acestea prezentând pericol de explozie. Paramedicii au asistat și o femeie care a suferi atac de panică. Din primele verificări efectuate la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu a reieșit că evenimentul s-a produs de la un scurtcircuit electric.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe