PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » ÎNJUNGHIAT LA ȘCOALĂ

ÎNJUNGHIAT LA ȘCOALĂ

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Incident șocant la un liceu din Teleorman. Un elev a fost tăiat cu un briceag chiar pe terenul de sport. Totul ar fi pornit de la o ceartă între doi elevi de 14 respectiv 18 ani. Cel de 14 ani și-a chemat tatăl în ajutor. Acesta împreună cu doi indivizi l-au agresat pe băiatul de 18 ani și colegul lui l-a înjunghiat cu un cuțit. Băiatul a fost transportat la spital. IPJ Teleorman a deschis o anchetă.

Incidentul a avut loc la Liceul Tehnologic nr.1 din Alexandria. Doi elevi, unul de 14 ani şi altul de 18 ani, s-au luat la bătaie în curtea şcolii. În urma altercaţiei, copilul de 14 ani şi-a chemat tatăl la şcoală. Acesta a venit însoțit de alți doi indivizi și l-au agresat pe băiatul de 18 ani.

Martorii susțin că tatăl băiatului și-ar fi îndemnat fiul să-l atace pe tânărul de 18 ani în prezența lor. Asta a și făcut. Cu un briceag l-a înjunghiat. Băiatul a ajuns la spital. Tot la spital a ajuns și elevul agresor.

După mai multe ore de audieri, tatăl băiatului, recidivistul pe nume Bojă Mircea și unul dintre bărbații care l-au însoțit, Dinu Florin, au fost reținuți.

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe