PRIMA PAGINĂ » Arges » INTERVENȚIE DRAMATICĂ ÎN FĂGĂRAȘ

INTERVENȚIE DRAMATICĂ ÎN FĂGĂRAȘ

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Misiune dramatică în Făgăraș. Salvamontiștii au intervenit pentru a coborî o femeie care suferise o lovitură puternică la cap în cădere pe o stâncă și avea pierderi de conștiență. Un elicopter SMURD a fost solicitat însă nu a putut ateriza în zonă din cauza ceții. Femeia a fost preluată de ambulanță și dusă în cea mai apropiata zonă accesibilă pentru elicopter de unde a fost preluată și transportată la spital.

Incidentul s-a petrecut sub Șaua Capra, acolo unde femeia de 55 de ani din Ungaria se afla în vacanță în România cu mai mulți prieteni. La un moment dat a alunecat și a căzut lovindu-se cu capul de o stâncă. Patrula Salvamont din Argeș, care se afla la Cota 2000, a plecat în sprijinul colegilor de la Sibiu. Femeia avea pierderi de conștiență și a fost solicitat un elicopter, dar care nu a putut ateriza la Bâlea Lac din cauza ceții. Astfel, victima a fost transportată cu mașina de la Salvamont Argeș până aproape de Cârțișoara, de unde a fost preluată de elicopter.

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe