PRIMA PAGINĂ » Arges » JOACA I-A ADUS MOARTEA

JOACA I-A ADUS MOARTEA

de admin3
3 vizualizări

Joaca in curtea unei case batranesti i-a adus moartea unui copil de 10 ani, in Arges. Locuinta era in plin proces de demolare, iar baiatul a inceput sa se joace printre caramizi, in timp ce muncitorii care se ocupau de operatiune erau in pauza. Micutul a fost strivit sub un perete care s-a prabusit peste el.

Tragedia a avut loc in comuna argeseana Bradu de langa Pitesti.Dragos, in varsta de zece ani,locuia cu mama si cu bunica,dupa ce tatal ii parasise. Joi seara,a ramas singur in curte,la joaca, cand mama si bunica au intrat in casa pentru a se odihni dupa ce toata ziua au muncit ca sa darame o bucatarie de chirpici. Numai ca au ales sa nu distruga si peretele paralel cu gardul pentru ca pasarile sa nu sara la vecini. Peretele s-a prabusit peste Dragos.

Dupa circa doua ore, mama lui a sesizat ca Dragos nu mai intra in casa si a iesit in curte sa-l caute si a mers chiar si in locul in care baiatul fusese acoperit de pamant,dar nu l-a vazut. L-a cautat la un aerodrom din apropiere,dupa care a mers la o ruda si i-a cerut ajutorul.Dupa cautari disperate aveau sa gasaseasca copilul sub mormanul de pamant din curtea casei.

Copilul a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat de urgenta la Spitalul de Pediatrie din Pitesti. La spital a urmat o lupta contracronometru, iar zeci de minute medicii l-au resuscitat pe copil, dar fara rezultat. Inima micutului a incetat sa mai bata sub privirile sfasiate de durere ale mamei. Familia pare blestemata. Mama isi plange al doilea copil mort, dupa ce a mai pierdut un bebelus, o fetita, care a murit in somn. Femeia ar putea fi acuzata de neglijenta, dupa ce si-a lasat baiatul nesupravegheat.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe